Informatie-avond Sozo

Bloemstraat 18 in Elburg (Parkeerplaats Het Schootsveld)

vrijdag 31 mei 2024 19:30

Informatie-avond Sozo

~ Save the date! Vrijdag 31 mei, 19:30 ~

 

Deze keer niet voor een (F)Luister inspiratie-avond, maar voor een informatie-avond over Sozo. (Overigens wél ook heel inspirerend.)

 

Heb je nog nooit gehoord van ‘Sozo’? Dat zou natuurlijk kunnen, want sozo is een Grieks woord. Het komt ruim 100 keer voor in de Bijbel en kan worden vertaald met: compleet heel gemaakt, gered, genezen. Bevrijd naar geest, ziel en lichaam. 

 

Sozo is ook de naam van een bediening, die is opgericht in Amerika, door Dawna de Silva en Theresa Liebscher. Deze bediening is al voor velen heel betekenisvol geweest en heeft zich dan ook al over allerlei landen verspreid, zo ook in Nederland. 

 

Wij geloven dat het heel belangrijk is dat gelovigen tot (innerlijke) heelheid en vrijheid komen, om zo steeds meer gevormd te worden naar het evenbeeld van Jezus en daarin een getuigenis te zijn naar de wereld om ons heen. En dat is waar de bediening van Sozo ook op gericht is; op het toepassen van geestelijke principes die tot herstel, bevrijding en genezing leiden. 

 

Sozo is een vorm van bediening en geen counseling of therapie. In een Sozo-sessie word je begeleid om zelf te luisteren naar wat God wil spreken en zo sleutels te ontvangen die kunnen leiden tot redding, bevrijding en genezing. 

 

Als (F)Luister Nederland zijn wij niet verbonden aan Sozo Nederland, maar geloven we zeker dat God wil spreken; ook over het herstel van ons hart. Daarom organiseren we graag een informatie-avond voor iedereen die kennis zou willen maken met Sozo. 

 

Liesbeth van de Put en Roos Timmer van Sozo Nederland zullen komen delen wat Sozo inhoud. Daarnaast zal er een moment zijn van bediening, waarin je kunt ervaren hoe Sozo werkt. Aan het eind van de avond is er gelegenheid voor het stellen van vragen. 

 

Dus ben je geïnteresseerd, wees dan van harte welkom en save the date: vrijdagavond 31 mei! (Locatie: Bloemstraat 18, Elbug)