Word donateur en ondersteun onze visie!Je bijdrage als donateur

Je kunt al donateur worden vanaf €7,50 per maand. Door middel van financiële giften kunnen we onder andere:


  • Gratis (F)Luister-magazines uitdelen aan iedereen die verlangend is naar het (leren) verstaan van Gods stem.

  • Dienen in kerken en groepen. We zijn beschikbaar voor uitnodigingen om te spreken, delen en activeren in kerken en groepen (zoals Alpha-cursussen).

  • Inspiratie-avonden organiseren. Tijdens deze avonden willen we de tijd nemen om God te aanbidden en ons uitstrekken naar wat Hij tot ons wil spreken.

Je voordeel als donateur

Als donateur ben je niet alleen tot zegen, maar hopen we dat je ook een zegen ontvangt!


  • (F)Luister-magazine: Je krijgt het magazine gratis toegestuurd, zodra er weer een nieuwe editie is uitgebracht, +1 extra magazine om uit te delen.

  • Nieuwsbrief: We houden je op de hoogte, zodra er interessante ontwikkelingen zijn.

  • Gebed: We gaan voor je bidden! Als we denken een indruk te hebben ontvangen, die bemoedigend voor je kan zijn, dan zullen we deze met je delen. Je krijgt daarbij een korte handleiding hoe je indrukken kan toetsen.Over Onze Kosten

We hebben een toegewijd team van vrijwilligers en mensen die in opdracht betaald meewerken. Onze kosten kwamen in 2023 uit op afgerond €7000. Dit bedrag omvat uitgaven voor de vormgeving en het drukwerk van de magazines, de website en kantoorkosten (postzegels, enveloppen, dozen).


De magazines worden gedrukt bij Stichting de Hoop, waar we heel blij mee zijn. In 2023 hebben we 2500 magazines gratis mogen verspreiden! We staan in geloof voor meer, zodat nog meer mensen mogen weten dat we een God dienen die daadwerkelijk spreekt vandaag de dag.


We willen iedereen bedanken voor elke vorm van ondersteuning!


Onze pijlers

Waar richten wij ons op bij (F)Luister

Informeren

Door middel van Bijbels onderwijs willen we ontdekken wat God ons in Zijn Woord leert over hoe Hij spreekt en hoe wij Zijn stem kunnen verstaan.

Activeren

We willen ons ook in de praktijk uitstrekken om te luisteren naar Gods stem en Zijn woorden delen met de mensen om ons heen. We verlangen ernaar om hier samen in te groeien, door hier (met vallen en opstaan) ervaringen in op te doen.

Bemoedigen

Door het delen van getuigenissen, verhalen, creatieve uitingen en ervaringen in de praktijk van gezin, kerk en werk, willen we elkaar bemoedigen, inspireren en opbouwen. Door dat alles heen hopen we Zijn Naam te verheerlijken!

Samenwerken

We vinden het belangrijk om samen te werken met andere organisaties, kerken, mensen die het verlangen delen om te horen en leven naar wat Hij spreekt. Zo hopen wij met elkaar een cultuur te bouwen in Nederland waarbij het verstaan van Zijn stem hoort bij het leven van alledag, als Zijn kinderen. Samen Zijn stem horen én laten horen, over kerkmuren heen!