Kingstable

Samen avondmaal vieren

Kingstable

Begin 2023 sprak God twee woorden die ik het jaar in meegenomen heb: ‘Koningschap’ en ‘aanwezigheid’. Ik begon mij te verdiepen in deze woorden door erover te lezen in de Bijbel, er voor te bidden en naar uit te strekken dat deze woorden gaan toenemen over mijn leven en de wereld. Gods reactie was dat Hij mij ontdekkingen gaf in de Bijbel, dromen met inzichten en beloftes en Hij mijn hart dieper begon te helen op die thema’s.  Deze Hemelse hints en openbaringen leidde mij in de richting van een speciale vorm van avondmaal vieren. Hieruit ontstond begin dit jaar de handleiding Kingstable. 

Kingstable is een concept rondom het avondmaal en een fysieke maaltijd. Uit het hart van onze Koning Jezus stroomt een diep verlangen om bij deze maaltijden aan te sluiten. Hij houdt er van wanneer Hij de open harten ziet en beloftes zichtbaar worden van de mensen aan tafel en Hij hierover mag spreken. Zeker wanneer we in eenheid en tot eer van Hem samenkomen. We hebben hier de kracht al van gezien. Beloftes werden vernieuwd en mensen verlieten de avond aangevuurd en met moed en vreugde. Kingstable

 

Kingstable is een uitgave van Riverbanks en is geschreven door Rick van Wingerden. Samen met zijn vrouw Annemiek geven zij vorm aan Riverbanks. Deze stichting gelooft dat elke volgeling van Jezus bedoeld is om een van God gegeven stroom van levend water voort te brengen. Hun missie is om zicht te geven op de Bron, deze stromen en bij te dragen aan richting, bedijking en bekrachtiging. 

www.hiskingstable.nl