Beschikbaar voor God… in Oostenrijk!

Door Roel:

Beschikbaar voor God… in Oostenrijk!

‘Ik ben beschikbaar.’ Ondanks mijn christelijke opvoeding, had ik deze woorden nog niet tegen de Heere gezegd. Tot het moment dat ik 50 jaar werd, ongeveer 15 jaar geleden. Ik had al een mooie groei doorgemaakt; ik was gedoopt door onderdompeling en had de doop in de Heilige Geest ontvangen. Maar ik had nog niet naar de Heer uitgesproken dat ik beschikbaar was voor Hem. 

 

Toen ik dit op mijn 50e wel deed, kwamen er uitnodigingen binnen, uit Oostenrijk. En dat is precies waar mijn hart ook lag en nog steeds ligt. 

 

'Van de Heere ontving ik een woord: ‘Oostenrijk heeft liefde voor God en heeft jonge leiders nodig.’

 

We namen een voor ons moedig besluit: ‘We gaan aan campingevangelisatie doen met de Bibellesebund aan de Ossiacher See.’ Voor het eerst gingen we met het hele gezin in een caravan op vakantie. Het werd een fantastische en gezegende tijd. We hebben veel mensen ontmoet en begonnen met het netwerken in Oostenrijk. 

 

Na deze vakantie ben ik meerdere keren teruggegaan, voor diverse (jongeren)bijeenkomsten en trainingen, ook met mijn beide zoons. Elke keer als ik voor de Heere naar Oostenrijk ging, voelde ik Zijn aanwezigheid. Ontmoetingen ontstonden spontaan en ik heb geleerd om de tijd te nemen en niet alles te plannen. Wat een zegen is er uit voort gekomen!