Een wake-up call van God

Door: Wim

Een wake-up call van God

Ik voelde een sterk verlangen om meer te weten te komen over Jezus, de Bijbel en Gods Koninkrijk. Dit verlangen groeide snel en ik begon te zoeken naar plekken waar je getraind kon worden. Zo ontdekte ik Jeugd met een Opdracht en vulde ik de aanmeldingsformulieren voor de trainingsschool in. Nadat ik de envelop dichtgeplakt had, ging ik slapen met het plan om de volgende dag de envelop op de post te doen.

 

Toen ik na een goede nachtrust wakker werd, was mijn verlangen om naar Jeugd met een Opdracht te gaan verdwenen. In plaats daarvan kwam er een nieuw woord in mijn gedachten: Christformation. 

 

Ik was niet bekend met dit woord, dus zocht ik het op via Google. Het bleek een Bijbelschool te zijn die nog van start moest gaan. Toevallig was de laatste informatieavond diezelfde dag! Ik besloot er naartoe te gaan en het voelde meteen goed.

 

Twee jaar lang heb ik deze Bijbelschool gevolgd en daarna ben ik nog drie jaar betrokken gebleven, onder andere bij de missiereizen voor de medestudenten. Als ik erop terugkijk waren dit bijzondere jaren van mijn leven!