Je gaat de boot niet missen!

Door Jolande

Je gaat de boot niet missen!

Jolande: Ons huis moest worden verkocht. Het stond al een tijdje te koop, dus we waren erg blij toen er eindelijk iemand geïnteresseerd was. Ik werd nog enthousiaster toen ik Gods stem hoorde: “Deze mensen gaan je huis kopen.” Ze brachten een bod uit, maar het was veel te laag en toen wij een tegenbod deden accepteerde de tegenpartij het niet. We waren weer terug bij af. Ik was een beetje van slag, want God had het toch gezegd? 

 

Precies op dat moment belde een vriend. Hij begon: “Jolande, laat me even bidden voor jullie huis.” “Ons huis?”, vroeg ik verbaasd. “Wat bijzonder dat je net op dit moment voor ons huis wilt bidden, want we hadden het bijna verkocht, maar op het laatste moment ging de koop niet door.” “Jolande, je gaat de boot niet missen”, reageerde mijn vriend. “Zeg je nu boot?” vroeg ik met nog meer verbazing. “Die mensen die het wilden kopen, heten Boot!”

 

Onze vriend bad voor ons en ons huis. Door zijn gebed wist ik dat de familie Boot op het bod terug zou komen en dat deden ze ook. Ze kochten ons huis, precies zoals God had gezegd.